Heren armband personaliseren

Het graveren van een herenarmband is een unieke en persoonlijke manier om een sieraad een extra betekenis te geven. Door een armband te graveren, kan men een speciale boodschap, naam, datum of symbool toevoegen, waardoor het sieraad een tastbare herinnering wordt van een belangrijk moment of persoon. Verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Armband voor heren gegraveerd

Deze armband is gemaakt van PU leer en daarom een mooie armband voor heren. Het heeft een zilverkleurige roestvrij stalen sluiting waar bijvoorbeeld initialen, een naam of meerdere namen kunnen worden gegraveerd. Zo kun je bijvoorbeeld de initialen van je vriend erop laten graveren, maar ook de namen van je kinderen. Een armband voor heren is dan ook een perfect cadeautje voor Vaderdag of een verjaardag.

Armband voor heren

Of het nu de initialen zijn van de drager, van een geliefde of een belangrijke datum, de gravure geeft de armband extra betekenis en maakt hem tot een bijzonder aandenken. Het graveren wordt met uiterste precisie uitgevoerd, wat resulteert in een mooi eindresultaat.De armband voor heren heeft een zwarte leren band gemaakt van PU materiaal. Deze is verkrijgbaar in drie maten. Je kunt je maat weten door je pols op te meten en hier ongeveer 2,5 cm bij op te tellen. Bij dit sieraad kun je een mooi cadeaudoosje bestellen, om de armband in cadeau te geven! Shop hier de mooiste sieraden met naam.

Armband voor mannen

Deze armband voor mannen is gemaakt van een prachtig zwart gevlochten materiaal dat een subtiele textuur heeft. Het vlechtpatroon is robuust en duurzaamheid en past perfect bij de actieve en avontuurlijke man. Het stainless steel is niet alleen visueel mooi, maar ook praktisch. Het is bestand tegen roest, corrosie en vlekken, wat betekent dat deze armband jarenlang zijn glans zal behouden.

Producteigenschappen

  • Stainless steel
  • Verkrijgbaar in 18, 19 en 20 cm
  • PU materiaal