Armband hartje met naam graveren

Persoonlijke details en unieke cadeaus worden steeds belangrijker. Daarom is het graveren van sieraden een perfecte manier om iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Een van de meest populaire en tijdloze opties is het graveren van armbandjes met een hartje. Deze elegante armbandjes zijn verkrijgbaar in zowel volwassen- als kindermaten, en in verschillende materialen zoals zilver en goudkleur.

Hartjes armband in goud of zilver

Een persoonlijk sieraad is tegenwoordig erg populair. Deze hartjes armband in de kleur goud of zilver wordt gepersonaliseerd met een printje, initialen of naam. Naast het armbandje, graveren wij ook een ketting met hart. Deze twee producten zijn leuk om te matchen en te geven als cadeautje.

Armband hart gegraveerd met initialen

Deze armband met hart is een perfect cadeautje voor Valentijnsdag, Moederdag, je beste vriendin of liefste tante. De armband is er voor kinderen en volwassenen en is daarom leuk om te bestellen als moeder en dochter armband, of samen met je beste vriendin. In de designtool hierboven kun je een leuk printje kiezen met initialen, je naam of die van iemand anders. Zo ontwerp je een mooie armband met hartje in de kleur goud of zilver om cadeau te geven.

Producteigenschappen

  • Stainless steel en gold plated
  • Afmeting volwassenen: 17 cm en kan worden verlengt tot 21,5 cm
  • Afmeting kinderen: 15 cm en kan worden verlengt tot 18,5 cm
  • Verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud