Voerbak met naam

Is jouw huidige voerbak aan vervanging toe of krijg je binnenkort een huisdier en heb je nog een voerbak nodig? Wat dacht je van een voerbak met naam van jouw huisdier erop? Super handig als je twee katten of twee honden hebt, zodat je precies weet welke voerbak van wie is. Daarnaast ook gewoon heel leuk om in huis te hebben. Voor welke print en welk lettertype ga jij?

Voerbak met naam bedrukt

Heb jij al een voerbak voor jouw hond of kat? Ga dan eens voor een voerbak bedrukt met naam. Een persoonlijke voerbak is niet alleen handig maar ook super schattig om in huis te hebben. Pas de bedrukking helemaal aan naar wens zodat de voerbak in jouw huis past. De voerbak is beschikbaar in verschillende maten. Kies de maat die het best past bij de grootte van jouw huisdier. De kleinste is bijvoorbeeld geschikt voor honden én katten, terwijl de grootste voerbak beter past bij grotere honden. Kies daarnaast ook nog eens voor een leuke bedrukking. Ga je voor alleen tekst op de print, of wil je ook een afbeelding erop? De ontwerpen waar jij uit kunt kiezen bevatten ook hondenpootjes of hondenbrokjes. Of zelfs een silhouet van een bepaalde rashond, zit die van jou er misschien ook tussen?

Gepersonaliseerde voerbak als cadeau

Een voerbak is ook super leuk om cadeau te geven. Doordat de voerbak van melamine is, is deze super stevig en vaatwasserbestendig. Daardoor gaat deze lang mee, en geef je ook daadwerkelijk een leuk cadeautje waar een hondenbaasje of kattenliefhebber wat aan heeft. Is jouw eigen hondje binnenkort jarig, of is het bijna Dierendag en zoek je nog een leuk cadeau? Dan is een gepersonaliseerde voerbak misschien wel leuk als cadeau. Wil je een compleet setje geven samen met de voerbak? Bekijk dan ook eens de halsband en rollijn met naam.

Producteigenschappen

  • Materiaal: kunststof
  • Robuust, smaakneutraal en stevig
  • Vaatwasserbestendig (ook de opdruk)
  • Beschikbaar in klein (Ø 12,7 cm), middel (Ø 15 cm) en groot (Ø 18 cm)