Gepersonaliseerde halsband met rollijn als set

Een halsband met naam is altijd een goed idee. Sommige honden komen bijna altijd weer terug bij hun baasje, terwijl andere honden liever op avontuur gaan. Gaat jouw hond ook zo graag op avontuur en ben je bang dat hij verdwaalt? Dan is een halsband met naam geen overbodige luxe. Wij kunnen de halsband bedrukken met de naam van jouw hond en een leuke bijpassende print in verschillende kleuren. Een rollijn erbij om een setje te maken met de halsband zorgt voor de perfecte combinatie. Liever een halsband zonder al te veel poespas, maar wel waar een naam op geborduurd staat? Bekijk dan ook onze halsbanden geborduurd met naam. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en talloze combinaties te maken met de verschillende kleuren borduurgaren. Ontdek alle mogelijkheden!

Halsband met naam

Een halsband is tegenwoordig onmisbaar tijdens het uitlaten. Stel je voor dat jouw trouwe viervoeter op onderzoek uit gaat in het bos, maar de weg terug naar zijn baasje niet meer weet. Dan is het super handig om een halsband met naam van jouw hond aan te schaffen. Zodra andere wandelaars in het bos jouw hond tegenkomen en jou zijn naam hebben horen roepen, weten ze gelijk dat het om jouw hond gaat. Bij Simply colors ontwerp je een leuke nylon halsband met naam van jouw hond. De halsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ontwerp de halsband die jij het leukst vindt en die geschikt is voor jouw hond. De kleine maat van de halsband is bijvoorbeeld perfect voor kleinere honden, terwijl de grootste maat zeer geschikt is voor grote honden. De halsbanden zijn helaas niet geschikt voor katten.

Ontwerp hem zoals jij het vindt passen bij je hond! Je kunt de halsband laten bedrukken met alleen de naam van de hond, of met leuke afbeelding. Hondenpootjes, hondenbrokjes of een schattig hartje, maar ook afbeeldingen van hondjes. Misschien zit de afbeelding van jouw hond er ook wel tussen! De omtrek van de halsband is verstelbaar en het is weerbestendig.

Rollijn met naam

Met een honden rollijn loopt jouw hond heerlijk vrijuit, maar toch aan de lijn. Zo kan hij lekker op verkenningstocht, zonder daadwerkelijk los te lopen. Hij zal een zeker gevoel hebben dat hij los loopt, wat voor zelfvertrouwen kan zorgen. Een rollijn is de perfecte toevoeging aan een halsband. Zo kun je een ideaal setje creëren waarbij de halsband en de rollijn allebei hetzelfde ontwerp hebben. Ook kun je kiezen om een foto van jouw hond op de rollijn te zetten. Kies jouw favoriete foto en kies voor de fotoprint met tekst of juist zonder tekst.

Producteigenschappen bedrukte halsbanden

 • Afmetingen halsband: XS/S (23-32cm), S/M (30-44cm), M/L (36-56cm) of L/XL (45-70cm)
 • Afmetingen rollijn: 5 meter (honden tot 20kg) of 8 meter (honden tot 40kg)
 • Persoonlijke halsband met de naam van jouw huisdier
 • Halsband en rollijn zijn beschikbaar in verschillende maten
 • Keuze uit leuke prints of een eigen tekst
 • Let op: de halsband is niet geschikt voor katten

Producteigenschappen geborduurde halsbanden

 • Materiaal: nylon
 • Iedere kleur beschikbaar in 3 maten
 • Beschikbaar in de kleuren koninklijk blauw, licht roze, mint groen en zand
 • Verschillende kleuren borduurgaren beschikbaar
 • Afmetingen: 2 x 19-28 cm (s), 2 x 25-40 cm (m) en 2,5 x 33-55 cm (l)
 • Met gouden ring om hondenriem aan te bevestigen