Dierenpenning graveren

Heb je onze dierenpenningen wel eens gezien? Te verkrijgen in verschillende vormen en kleuren, waardoor iedere hond een persoonlijke en unieke penning heeft. Super fijn voor als jouw hondje de weg kwijt is en niet meer weet hoe die thuis moet komen.

Stijlvolle dierenpenning voor ieder huisdier

Een huisdier kan voor vele mensen een super belangrijke rol spelen in het leven. Ze brengen vreugde, gezelschap en onvoorwaardelijke liefde in dagen dat we dat nodig hebben. Het is dan ook van het grootste belang om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn, mocht er ooit iets onverwachts gebeuren. Onze op maat gemaakte dierenpenningen bieden de perfecte oplossing. Een van de meest waardevolle eigenschappen van onze dierenpenningen is het graveerbare oppervlak. Je zet hiermee belangrijke informatie zoals de naam van je huisdier, jouw telefoonnummer en eventuele andere belangrijke zaken op de penning. Dit verwerken wij zo dat deze informatie netjes in de penning gegraveerd staat. Dit is een slimme zet om ervoor te zorgen dat je huisdier snel en veilig naar huis kan terugkeren, wanneer deze verdwaald is of vermist is geraakt.

Dierenpenning bot of cirkel

De penningen zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij de persoonlijkheid van je huisdier past. Van schattige botten voor je speelse pup tot elegante ronde vormen voor je sierlijke kat, onze penningen zijn stijlvol en functioneel.
Het graveren van onze penningen wordt met uiterste zorg en precisie gedaan, zodat de informatie duidelijk leesbaar is en duurzaam blijft, zelfs na jarenlang gebruik. We begrijpen dat jouw huisdier deel uitmaakt van je familie, en daarom gaan we tot het uiterste om ervoor te zorgen dat onze dierenpenningen van de hoogste kwaliteit zijn.

Producteigenschappen

  • Materiaal: aluminium
  • Verkrijgbaar in cirkel (klein Ø25 mm en groot Ø35 mm) en bot (klein Ø 31mm en groot Ø38 mm)
  • Met sleutelringetje geleverd