Hondenbandana personaliseren

Zoek je nog een leuke, unieke hondenaccessoire voor jouw hond? Dan is de honden bandana misschien wel de accessoire die jij zoekt! Dit schattige honden sjaaltje is te bedrukken met een unieke print die jij helemaal kunt personaliseren naar wens, zodat de bandana bij jouw hond past. Kies één van de vrolijke prints met bijvoorbeeld een sterretje, botje of pootje en zet de naam van jouw trouwe viervoeter erop!

Honden bandana met naam van jouw hond

Een honden bandana is leuk voor iedere hond. Het is nóg leuker om dit honden sjaaltje te personaliseren met de naam van jouw hondje! Maak de bandana helemaal uniek door de opdrukkleuren te kiezen die jij het mooiste vindt. De honden bandana is er in verschillende maten, waardoor er voor iedere hond wel een passende maat bij zit. Het riempje is vast te maken met een klip en makkelijk te verstellen. Naast dat het super leuk is voor jouw hond, is het ook nog eens heel handig te gebruiken.

De honden bandana is ook nog eens super leuk om als cadeautje te geven. Heb jij een vriend of vriendin of een familielid met een hondje, dan is het hartstikke leuk om op de verjaardag van het hondje of op Dierendag een klein cadeautje te geven. De honden bandana met naam van de hond laat zien dat jij echt moeite hebt gedaan bij het uitzoeken van een leuk cadeautje. Dit zal zeker gewaardeerd worden bij de ontvanger van het cadeau!

Honden bandana in verschillende maten

De honden bandana is er in de maten S, M, L en XL. Bij maat S is het riempje 1 cm breed en 20-30 cm lang. De bandana heeft een lengte van 16,5 cm en een breedte van 9 cm. Maat M is 1,5 cm breed en 25-32 cm lang. De bandana is 23 cm lang en 13 cm breed. Maat L is 2 cm breed en 32-50 cm lang. Hiervan is de bandana 30 cm lang en 15,5 cm breed. En de grootste maat, maat XL is ook 2 cm breed en 37-60 cm lang. De bandana van deze maat heeft dezelfde afmetingen als die van maat L. De lengte van de riempjes is gemakkelijk te verstellen en breder of smaller te maken wanneer dat nodig is.

Producteigenschappen

  • Bandana wordt over het hele oppervlak bedrukt
  • Afmetingen maat S riempje: 20-30 cm x 1 cm, bandana: 16,5 cm x 9 cm
  • Afmetingen maat M riempje: 25-32 cm x 1,5 cm, bandana: 23 cm x 13 cm
  • Afmetingen maat L riempje: 32-50 cm x 2 cm, bandana: 30 cm x 15,5 cm
  • Afmetingen maat XL riempje: 37-60 cm x 2 cm, bandana: 30 cm x 15,5 cm
  • Riempje te verstellen en vast te maken met clip