Babyslaapzak met naam bedrukken

Als trotse ouder, opa en oma, vriend of familielid wil je natuurlijk het beste voor de kleine. Een gepersonaliseerd babyslaapzakje met naam, print of tekst is niet alleen een leuk en uniek cadeautje, maar ook een praktisch item dat bijdraagt aan een goede nachtrust voor zowel het kindje als de ouders. Keus uit twee maten en verschillende mooie kleuren.

Babyslaapzak met naam

Een baby slaapzak is iets wat je wel in huis moet hebben voor jouw kleintje. Onze trappelzak is te bedrukken met naam en super schattige afbeeldingen, wat het slaapzakje zoveel leuker maakt. Ben je niet aan het kijken voor je eigen kindje, maar ben je op zoek naar een leuk cadeautje om te geven aan een pasgeboren kind? Dan is de babyslaapzak natuurlijk ook super leuk om cadeau te geven. Het slaapzakje heeft geen mouwen en is daarom goed te gebruiken als zomer slaapzak. De slaapzak baby is te ontwerpen in 8 verschillende kleuren en daarom zal er altijd wel een leuk kleurtje bij zitten! Shop hier alle babykleding met naam.

Babyslaapzak als kraamcadeau

Persoonlijke cadeautjes zijn de allerleukste cadeautjes om te geven en te krijgen. En wat is er nou leuker om aan een pasgeboren kindje een cadeautje met naam te geven? Andere persoonlijke cadeautjes om te geven bij de geboorte van een baby zijn bijvoorbeeld een rompertje met naam of een schattige Happy Horse knuffel. Maar je kunt ook kiezen uit een van onze samengestelde kraamcadeaus met naam.

Baby slaapzak met naam bedrukken voor jouw kleintje

Het slaapzakje cadeau geven is natuurlijk super leuk, maar het is ook leuk om dit product voor je eigen kindje te bestellen. Kleding met de naam van jouw kleintje is natuurlijk uniek en dat maakt het zo leuk! Naast dat de baby slaapzak super schattig is, is het ook nog eens een super handig product. Het heeft namelijk een ritssluiting van boven naar beneden, dit maakt het slaapzakje veilig, maar zorgt er ook voor dat het ritsje niet zomaar opengemaakt kan worden door die kleine. Daarnaast is de baby slaapzak met naam van 100% katoen, dus van erg goede kwaliteit en ook nog eens super zacht. Dit maakt het slapen voor jouw baby veel confortabeler. De slaapzak is er in de maten 74 en 68 en te bedrukken met naam en leuke afbeelding.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Met veilige rits die sluit van boven naar onder
  • Verkrijgbaar in de maten 74 en 86
  • Te bedrukken met afbeelding en naam op de borst