Koeka slabbetje Antwerp met naam borduren

Mini slabbetje

Dit leuke Koeka slabbetje is speciaal ontworpen om kleding te beschermen tegen kwijlen. Wanneer de eerste tandjes doorkomen is dit slabbetje jouw redding. De bekende Koeka wafelstof zorgt ervoor dat het ook nog schattig staat! Het mini slabbetje is geschikt voor jongens en meisjes en is verkrijgbaar in drie mooie kleuren.

Slabbetje met naam

Maak het slabbetje nog mooier door het te personaliseren met naam. Bij simply colors borduren we jouw gekozen tekst op het slabbetje, met keuze uit verschillende kleuren draad. Super leuk voor jouw kleine, of om cadeau te doen.

Slabbetje met naam bestellen

Deze one size slab is gemaakt van katoen. Door middel van twee drukknoopjes is het slabbetje verstelbaar. De randen zijn afgewerkt met een feston steek. Lees voor het wassen goed het waslabel door. Ga in onze designtool aan de slag met het ontwerp en doorloop het verdere bestelproces. Dan gaan wij aan de slag om jouw unieke slabbetje te maken.

Producteigenschappen

  • 90% katoen 10% polyamide
  • Verstelbaar met drukknoopjes
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar
H. Schutten
28-3-2023
"Het was precies zoals beschreven."
starstarstarstarstar
Mascha school
28-3-2023
"Mooi mutsje snelle verzending."
starstarstarstarstar