Knuffel vos met naam

Deze knuffel vos kan de magische kracht hebben om de grootste zorgen weg te nemen en de grootste glimlach op een kindergezicht te toveren! Personaliseer de knuffel met een mooie bedrukking op de buik en de knuffel vos is klaar om te geven.

Knuffel vos bedrukken met naam

Maak kennis met onze schattige knuffel vos! Deze zachte, knuffel vos is perfect voor kinderen van alle leeftijden en is uniek doordat je de knuffel kan bedrukken met naam en een leuk printje. Met zijn mooie oranjebruine vacht en vriendelijke gezicht zal de knuffel vos snel de harten van iedereen veroveren. Onze knuffel vos is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor de knuffel heerlijk zacht en comfortabel is om mee te knuffelen. De knuffel vos is veilig voor kinderen van alle leeftijden, waardoor het een geweldig cadeau is voor verjaardagen, als kraamcadeau, en andere speciale gelegenheden, en extra persoonlijk doordat het bedrukt kan worden met naam.

Knuffel personaliseren

Niet alleen deze schattige en leuke knuffel vos kan worden bedrukt met naam en een leuk printje, maar we hebben naast de knuffel vos nog veel meer knuffels die je kan bedrukken met naam. Geef je kinderen een uniek en bijzonder cadeau met onze gepersonaliseerde knuffels met naam! Onze knuffels zijn heerlijk zacht en knuffelbaar, en met de toevoeging van de naam van je kind wordt het nog specialer. Onze gepersonaliseerde knuffels zijn niet alleen perfect voor kinderen om mee te spelen en te knuffelen, maar ze zijn ook een prachtige decoratie voor de kinderkamer. Je kan kiezen uit verschillende soorten knuffels, van schattige teddyberen tot stoere leeuwen en alles daartussenin.

Producteigenschappen

  • Merk: Mumbles
  • Materiaal: 100% polyester pluche
  • Formaat: 42 cm
  • Bedrukking op de buik
  • Getest volgens EN71
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Binnenkant van de knuffel kan worden verwijderd