Hondenkussen personaliseren

Elke hondenbezitter weet hoe belangrijk het is om een comfortabele en gezellige plek te creëren waar je trouwe viervoeter kan rusten en slapen. Een hondenkussen is daarvoor een ideale keuze. Maar waarom zou je het bij een gewoon kussen houden, als je het kunt personaliseren met de naam van je hond? Maak je hondenkussen uniek en personaliseer het met de naam van je hond.

Hondenkussen met naam

Een hondenkussen met naam is uniek en persoonlijk. Door de naam van je hond op het kussen te laten drukken maak je het extra leuk. Je hond zal zich hierdoor nog meer thuis voelen en het kussen als zijn of haar eigen plekje beschouwen. Een gepersonaliseerd hondenkussen is een geweldig cadeau voor hondenliefhebbers. Het is een attent en uniek cadeau waar zowel de hond als de eigenaar blij mee zal zijn.
Dit heerlijk zachte hondenkussen bedrukt met de naam van jouw hond (of kat) is verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, zwart en taupe. Een fijn hondenkussen voor grote én kleine honden. De hoes van het hondenkussen is afritsbaar en kan in de was. De mediumversie heeft een zachte toplaag. Een hondenkussen met naam bedrukt is een leuk cadeau voor een nieuwe honden- of kattenbaasje. Maar dit mooie hondenkussen staat natuurlijk ook erg leuk in je eigen huis!

Producteigenschappen

  • afmetingen medium (80x60x10cm)
  • afmetingen groot (120x80x10cm)
  • hoes is 100% nylon (water- en vuilafstotend)
  • gevuld met EPS-parels
  • toplaag is heerlijk zacht en afritsbaar (alleen medium heeft een zachte toplaag)
  • toplaag is geschikt voor de wasmachine
  • de vulling is uitneembaar
Jenny Hulsman
9-6-2023
"Een mooi product gekregen, heel makkelijk te bestellen en zeer snel thuis."
starstarstarstarstar
T. B.
8-6-2023
"Fijne en vlotte Klantenservice. Shirts blijven mooi en goed geprijsd."
starstarstarstarstar
Charissa wernert
7-6-2023
"Super service, snelle levering persoonlijk advies"
starstarstarstarstar