Gepersonaliseerd hondenkussen

Elke hondenbezitter weet hoe belangrijk het is om een comfortabele en gezellige plek te creëren waar je trouwe viervoeter kan rusten en slapen. Een hondenkussen is daarvoor een ideale keuze. Maar waarom zou je het bij een gewoon kussen houden, als je het kunt personaliseren met de naam van je hond? Maak een uniek hondenkussen met naam van je hond en jouw huisdier kan heerlijk in slaap vallen op zijn eigen hondenkussen.

Gepersonaliseerde hondenkussens als cadeau

Dit heerlijk zachte kussen dient als hondenmand met naam van jouw hond (of kat, neem dan de middel maat) en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat het in ieder interieur past. Een fijn hondenkussen voor grote én kleine honden. De hoes van het hondenkussen is afritsbaar en kan in de was. De mediumversie heeft een zachte toplaag. Gepersonaliseerde dieren kussens zijn ideaal om cadeau te geven voor een nieuw honden- of kattenbaasje. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau op de verjaardag van de hond of kat, of verwen jouw huisdier op Dierendag met een nieuw hondenkussen als cadeau.

Hondenkussen met naam

Een hondenkussen met naam is uniek en persoonlijk. Door de naam van je hond op het kussen te laten drukken maak je er een extra leuk item van voor in je huis. Je hond zal zich hierdoor nog meer thuis voelen en het kussen als zijn of haar eigen plekje beschouwen. Met gepersonaliseerde hondenkussens geef je een geweldig cadeau aan hondenliefhebbers en natuurlijk hondenbezitters. Het is een super attent cadeau waar zowel de hond als de eigenaar blij mee zal zijn. Ook jouw huisdier zal hier ontzettend veel plezier aan beleven.

Producteigenschappen

  • Afmetingen middel: 80cm x 60cm x 10cm, afmetingen groot: 120cm x 80cm x 10cm
  • hoes is 100% nylon (water- en vuilafstotend)
  • gevuld met EPS-parels, die ook als vulling uitneembaar is
  • toplaag is heerlijk zacht en afritsbaar (alleen medium heeft een zachte toplaag) en geschikt voor in de wasmachine