Hartvormig blik bedrukken

Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeautje voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag of een jubileum van een relatie, dan is dit hartvormig blik wel erg schattig om te geven. Super leuk om er snoepjes of bonbonnetjes in te doen en de bovenkant te laten bedrukken met een persoonlijke print. Ontwerp je eigen print en je geeft een uniek cadeau voor een speciaal persoon in je leven.

Blik hartje met naam

Dit blikje in de vorm van een hart is een uniek en origineel cadeau voor iemand die je liefhebt. De bovenkant van de deksel heeft een aluminium plaatje dat bedrukt kan worden met een afbeelding naar keuze of een persoonlijke tekst, zoals een naam of quote. Deze zelf ontworpen deksel maakt het blikje niet alleen een feestje om te zien, maar ook een speciaal en persoonlijk cadeau om weg te geven.

Het hart blikje kan voor veel verschillende doelen gebruikt worden. Je kan het zelf helemaal afmaken door het te vullen met snoepjes, polaroid fotootjes, klein speelgoed of noem maar op. Dit maakt het blikje een lief presentje voor kinderen én volwassenen.

Hartjes blik als cadeau

Het hartjes blik is een uniek cadeau én ook nog eens een duurzaam cadeau. Het blikje dient als een mooi aandenken dat de ontvanger nog lang kan bewaren. Het is daarom niet alleen een romantisch gebaar, maar ook een cadeau wat in gebruik genomen kan worden.

Neem bijvoorbeeld Valentijnsdag als gelegenheid om dit item cadeau te geven. Je kan dan kiezen voor een printje die je personaliseert met een speciale boodschap, zoals: 'Ik hou van je' of 'Je maakt mijn hart blij.' Dit resulteert vast en zeker in een glimlach.

Gepersonaliseerde blikjes bestellen

Bij Simply colors kun je gemakkelijk en snel een leuk blikje bestellen en personaliseren. Met de designer maak je in slechts een paar stappen een eigen ontwerp. Zodra jij jouw print hebt gekozen en de juiste tekst erin hebt verwerkt, kunnen wij bij ontvangst van de bestelling binnen een mum van tijd het product naar jou opsturen, zodat jij op tijd bent om iemand te verrassen met dit mooie cadeau.

Het hartjes blikje is een romantisch en duurzaam gebaar dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Voor welk moment ga jij dit hartjes blikje geven als cadeau?

Producteigenschappen

  • Afmeting: 13x15x5 cm
  • Hartvorming blikje
  • Aluminium plaatje aan de bovenkant wordt bedrukt