Babymutsjes banner test homepage stijl
Babymutsjes banner mobiel test homepage stijl

Extra voordeel bij je gratis babymutsje!

De komst van jouw baby is een moment dat je niet gauw zult vergeten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een extra product met naam uit te zoeken bij jouw gratis babymutsje. Voeg jouw extra product direct toe aan je bestelling van je gratis babymutsje en je betaalt geen extra verzendkosten. Een cadeautje van ons!

Walvis auto met naam jollein
Herinneringskist_metnaam

Lieve knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse

De schattige knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse kun je personaliseren door deze te laten borduren met de naam van jouw pasgeboren kindje. Deze knuffelvrienden zijn niet alleen schattig, maar zorgen ook voor een gevoel van geborgenheid en warmte, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op het babymutsje met naam. Door de personalisatie zijn ze ook super handig voor op de kinderopvang, zodat je meteen weet welk knuffeldoekje bij jouw baby hoort.

Speels babyspeelgoed: kleine avonturiers op ontdekkingstocht

Voor de avontuurlijke kleintjes die de wereld om hen heen beginnen te ontdekken, biedt Simply colors kleurrijk en stimulerend babyspeelgoed. Laat dit speelgoed bedrukken of graveren met de naam van jouw kleintje om het extra speciaal te maken. Van zachte knuffels tot houten speelgoed, ons assortiment babyspeelgoed is rijk aan allerlei producten waarmee kleine avonturiers op ontdekkingstocht kunnen. Het assortiment is aangevuld met het speelgoed van Little Dutch waarmee zowel de zintuigen als de fantasie van de baby worden geprikkeld.

Een herinneringskist om mooie momenten in te bewaren

De eerste lach, de eerste stapjes, het geboortepakje en de eerste keer dat je kleintje zijn of haar babymutsje draagt - deze momenten vormen unieke herinneringen aan het begin van dit nieuwe leven. Deze herinneringen bewaar je in een prachtige bedrukte herinneringskist met de naam of geboortedatum van jouw kleintje. De herinneringskist komt vol te zitten met momenten, waar je telkens weer naar kunt terugkijken om de babytijd te herbeleven.

Bestel nu en betaal geen verzendkosten!

Door nu een extra product toe te voegen aan jouw bestelling van het gratis babymutsje met naam, betaal je geen verzendkosten. Ons cadeautje aan jou! Of je nu kiest voor een Happy Horse knuffel of knuffeldoekje met naam, gepersonaliseerd babyspeelgoed of een herinneringskist voor het bewaren van kostbare herinneringen, de verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling af te ronden zonder extra's toe te voegen aan je bestelling.