Banner extra cadeautje met korting bij gratis babymutsje mobiel
Banner extra cadeautje met korting bij gratis babymutsje web

Bestel nog een product bij het mutsje!

Kies zelf kleur, tekst en print.

Gebruik kortingscode: EXTRACADEAU20

Gebruik kortingscode: EXTRACADEAU20

Blok reviews extra cadeautje met korting bij gratis babymutsje mobiel
Blok reviews extra cadeautje met korting bij gratis babymutsje web

Ontdek het assortiment van Simply colors

Bij Simply colors kun je naast babymutsjes en babykleding ook terecht voor leuke cadeautjes met naam. Denk aan tasjes voor de kinderopvang, knuffels met naam, speelgoed met naam en meer. Neem een kijkje op onze website en bestel een cadeautje voor je kleintje bij het gratis babymutsje.

Knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse

De schattige knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse kun je personaliseren door deze te laten borduren met de naam van jouw pasgeboren kindje. Deze knuffelvrienden zijn niet alleen schattig, maar zorgen ook voor een gevoel van geborgenheid en warmte, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op het babymutsje met naam. Door de personalisatie zijn ze ook super handig voor op de kinderopvang, zodat je meteen weet welk knuffeldoekje bij jouw baby hoort.

Speels babyspeelgoed: kleine avonturiers op ontdekkingstocht

Voor de avontuurlijke kleintjes die de wereld om hen heen beginnen te ontdekken, biedt Simply colors kleurrijk en stimulerend babyspeelgoed. Laat dit speelgoed bedrukken of graveren met de naam van jouw kleintje om het extra speciaal te maken. Van zachte knuffels tot houten speelgoed, ons assortiment babyspeelgoed is rijk aan allerlei producten waarmee kleine avonturiers op ontdekkingstocht kunnen. Het assortiment is aangevuld met het speelgoed van Little Dutch waarmee zowel de zintuigen als de fantasie van de baby worden geprikkeld.

Een herinneringskist om mooie momenten in te bewaren

De eerste lach, de eerste stapjes, het geboortepakje en de eerste keer dat je kleintje zijn of haar babymutsje draagt - deze momenten vormen unieke herinneringen aan het begin van dit nieuwe leven. Deze herinneringen bewaar je in een prachtige bedrukte herinneringskist met de naam of geboortedatum van jouw kleintje. De herinneringskist komt vol te zitten met momenten, waar je telkens weer naar kunt terugkijken om de babytijd te herbeleven.

Rugzakje met naam voor de kinderopvang

Naar de kinderopvang heb je natuurlijk ook een persoonlijk tasje nodig voor je kleintje. Hoe leuk is het om deze al met de geboorte voor hem of haar in huis te hebben. Bij Simply colors laat je jouw tasje voor de kinderopvang met naam bedrukken of borduren.

Ontdek alle leuke merken en kleuren en kijk welke bij jou past.

Bestel nu en betaal geen verzendkosten!

Voeg een product toe aan jouw bestelling van het gratis babymutsje met naam en je betaalt geen verzendkosten! Of je nu kiest voor een Happy Horse knuffel of knuffeldoekje met naam, gepersonaliseerd babyspeelgoed of een herinneringskist voor het bewaren van kostbare herinneringen, de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Ook wanneer jij een bijpassend cadeautje toevoegt, zoals een slabbetje en/of rompertje aan de bestelling! Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling af te ronden zonder extra's toe te voegen aan je bestelling.