Flesopener van hout gegraveerd met naam

Een flesopener met houten handvat is ideaal voor ieder feestje of sociale gelegenheid. Met zijn stijlvolle ontwerp en functionele eigenschappen, maakt deze flesopener het openen van flessen een fluitje van een cent. Of je nu geniet van een koud biertje op het terras of een verfrissende frisdrank tijdens een picknick, deze flesopener is handig om mee te nemen zodat jij jouw favoriete drankje kunt drinken, overal waar je bent. Het stevige houten handvat biedt een comfortabele grip en geef je een extra dimensie door er een tekst op te laten graveren. Denk bijvoorbeeld aan een naam of quote die echt bij iemand past.

Flesopener met naam als cadeau

Is jouw man of vriend een echte bierliefhebber of drink je graag frisdrank uit een flesje met een kroondop? Dan is een gepersonaliseerde flesopener misschien leuk om cadeau te geven. Het houten handvat van de opener wordt gegraveerd met jouw eigen tekst. Hiermee laat je zien dat je echt moeite hebt gedaan om een persoonlijk cadeau uit te zoeken en voelt degene die het cadeau krijgt zich echt gewaardeerd! De perfecte gelegenheid om de flesopener te geven is op Vaderdag. Een andere gelegenheid kan een afscheid, bedankje of trouwfeest zijn. Geef jouw bruiloftsgasten bijvoorbeeld allemaal een flesopener met hun eigen naam erop cadeau om ze te bedanken voor hun komst naar jullie bruiloft. Of natuurlijk andersom als jij de gast op de bruiloft bent en je het bruidspaar een uniek en persoonlijk cadeau wilt geven.

Houten flesopener personaliseren

Het personaliseren van deze houten flesopener is super leuk om een persoonlijke touch aan het item toe te voegen. Kies voor initialen, je naam, een speciale datum of een grappig tekstje en laat deze op het houten handvat graveren. Leuk voor jezelf én voor iemand anders wanneer je een gepersonaliseerd cadeau wilt geven. Degene die een gepersonaliseerde flesopener als cadeau krijgt, zal dat zeker waarderen! Heb jij thuis een flesopener met personalisatie liggen dan zal het vast en zeker een gespreksonderwerp aanwakkeren wanneer je gasten ontvangt. De gravure is uniek en zal jouw gasten aansporen om ernaar te vragen.

Producteigenschappen:

  • Afmetingen: 14,5 x 3 x 1,9 cm
  • Materiaal handvat: beukenhout
  • Materiaal opener: metaal
  • Personalisatie door middel van laser