CAPUCHON VEST HEREN

Zoek je een capuchon vest voor heren met naam of andere bedrukking? Kom dan eens kijken! Capuchon vesten van hoge kwaliteit, helemaal zelf te personaliseren met naam, print, leuke tekst of quote of misschien wel een grappige foto. Alles is mogelijk dus leef je uit!

CAPUCHON VEST HEREN

Wil jij graag een capuchon vest bedrukken? Bij Bulbby doen we dat graag voor je. Jij bepaalt zelf het design. De vesten zijn ideaal om te dragen voor, tijdens of na het sporten, maar ook heerlijk om gewoon lekker thuis op de bank aan te hebben. Ze zijn hip en zitten erg lekker. De ritssluiting is afgedekt en het vest beschikt over een kleine opening om het snoer van oortjes doorheen te halen. Capuchon vest voor heren met naam. Handig capuchon vest met een rits aan de voorkant. Beschikbaar in verschillende opdruk mogelijkheden en kleuren. Bekijk ook ons capuchon vest voor dames en voor kinderen.

CAPUCHONVEST VADERDAGCADEAUTIP!

De capuchon vesten zijn ook leuk om cadeau te geven voor Vaderdag, bedankje voor de coaches etc. Wil je misschien een clublogo of bedrijfslogo laten bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@bulbby.com. Stuur het liefst direct het logo mee, dan kunnen wij voor je beoordelen of we het logo kunnen bedrukken. Wanneer je meerdere stuks bestelt, kunnen we je een leuke staffelkorting bieden. Nog meer leuke herenkleding bedrukken? Bekijk dan ons ruime assortiment.

Kijk hierboven voor de verschillende kleuren en logo's en laat snel jouw capuchon vest bedrukken!

Producteigenschappen

  • Zak met kleine opening om het snoer van een oortelefoon doorheen te rijgen
  • Ritssluiting over de gehele lengte, afgedekt met hetzelfde materiaal.
  • Staffelkorting voor teams (mail naar info@bulbby.com)