CAPUCHON VEST DAMES MET NAAM

Capuchon vest met naam voor dames. Handig capuchon vest met rits in een leuk getailleerd iets korter model voor dames. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en opdruk mogelijkheden.

Bekijk ook ons capuchon vest voor heren en voor kinderen.

CAPUCHON VEST DAMES BEDRUKKEN

Wil jij graag een capuchon vest met naam bedrukken? Bij Bulbby doen we dat graag voor je. Jij bepaalt zelf het design. Wil je misschien een clublogo of bedrijfslogo laten bedrukken? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@bulbby.com. Stuur het liefst direct het logo mee, dan kunnen wij voor je beoordelen of we het logo kunnen bedrukken. Wanneer je meerdere stuks bestelt, kunnen we je een leuke staffelkorting bieden.

SPORTKLEDING BEDRUKKEN

De vesten zijn ideaal om te dragen voor, tijdens of na het sporten, maar ook heerlijk om gewoon lekker thuis op de bank aan te hebben. Ze zijn hip en zitten erg lekker. De ritssluiting is afgedekt en het vest beschikt over een kleine opening om het snoer van oortjes doorheen te halen. Handig toch? Meer interesse in sportkleding bedrukken? We hebben hiervoor een speciale sportpagina voor nog meer sportkleding met naam.

Kijk hierboven voor de verschillende kleuren en logo's en ontwerp je eigen capuchon vest met naam!

Producteigenschappen

  • 80% katoen, 20% polyester
  • Ritssluiting over de gehele lengte, afgedekt met hetzelfde materiaal
  • Zak met een kleine opening om het snoer van een oortelefoon er door heen te rijgen