Kadobon

Vind je het lastig om zelf het product en/of de opdruk te bedenken voor kinderen van familie, vrienden of van een relatie? Maak dan gebruik van de** simply colors kadobon**. De persoon die je wilt verrassen kan zelf met jouw kadobon product en opdruk naar keuze bestellen. De bon wordt standaard geleverd in een mooi doosje.

Hoe werkt het?
Je kunt hieronder 1 of meerdere kadobonnen bestellen ter waarde van € 5,-, € 15,- , € 25,-, € 50,- of € 100,-. Indien je meerdere bonnen tegelijkertijd bestelt, dien je het aantal gewenste kadodoosjes aan te geven. Per bon krijg je 1 kadodoosje gratis.

Hoe kan de bon worden ingewisseld?
Op de kadobon staat een unieke code. Deze code wordt slechts éénmaal uitgegeven. Nadat je de gewenste producten hebt besteld, kan je in je winkelmandje aangeven dat je een kadobon wilt inwisselen. Mocht je in het bezit zijn van meerdere bonnen, dan kan je alle codes invoeren en kan je het totaalbedrag aan producten bestellen. Let op, indien je een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van je kadobon(nen), dan vervalt het resterende bedrag. Mocht je de kadobon(nen)waarde overschrijden, dan moet je het verschil nog betalen. Zodra de betaling door ons is ontvangen wordt je bestelling verwerkt. Lees voor het inwisselen eerst de kadobonvoorwaarden.