Bierglas graveren

Geef met Vaderdag een gegraveerd bierglas als leuke verrassing of als housewarming cadeau voor een vriend of vriendin. Met een kratje bier erbij zit je natuurlijk al helemaal goed! Voeg de naam van degene die het glas krijgt toe als gravure of laat het glas graveren met een ander ontwerp. Er is keuze uit vele mogelijkheden!

Persoonlijk bierglas als cadeau

Een lekker koud biertje in je eigen bierglas gegraveerd met jouw naam erop. Dat klinkt toch perfect? Het is mogelijk bij simply colors. Een bierglas met naam is een super leuk cadeau voor mannen en vrouwen die gek zijn op bier. Welke echte bierliefhebber wil nou geen bierglas met eigen naam? Ook super leuk om cadeau te geven op iemand zijn verjaardag, als trouwcadeau voor de bruidegom, voor een goede vriend of met Vaderdag. Een persoonlijker cadeau kun je niet geven!

Bierglas met naam graveren

Bier is een populair drankje, maar smaakt misschien wel nog lekkerder als je het uit je eigen bierglas drinkt. Daarom graveren wij glazen met speciaal ontworpen logo's. Maak het glas uniek door een eigen tekst toe te voegen en je hebt hét perfecte cadeautje. Het glaasje is 490 ml en de bedrukking zit er op door middel van lasergravure. Het glas is heel stevig en wordt nauwkeurig gegraveerd, waardoor jouw gekozen opdruk er heel mooi op uitkomt. Dit speciale bierglas hoeft natuurlijk niet alleen maar gebruikt te worden voor bier, er kunnen uiteraard ook andere drankjes uit gedronken worden. Op zoek naar een specifiek glas om te laten graveren, bekijk dan alle gegraveerde glaswerken.

Gegraveerde glazen

Andere dranken kunnen ook gedronken worden uit het bierglas, maar voor andere dranken hebben wij ook verschillende glazen. Wij graveren namelijk ook wijnglazen voor rode en witte wijn. Ook deze kunnen gepersonaliseerd worden met naam of naamlogo. Naast de wijnglazen hebben wij ook nog het whiskey glas met naam of naamlogo. Hier kunnen natuurlijk ook cocktails, water of andere drankjes in geschonken worden. Het bierglaasje en de andere glazen zijn ontzettend leuke producten om cadeau te geven aan iemand!

Prodructeigenschappen

  • Hoogte: 20 cm
  • Doorsnede: 9,5 cm
  • 490 ml
  • Vaatwasbestendig