Thermosbeker personaliseren

Thermosbeker voor onderweg

Een thermosbeker is perfect voor hete koffie, thee of andere warme drankjes. In deze beker koelt je drinken namelijk minder snel af, wat natuurlijk super handig is voor onderweg of voor op het werk! Een praktische thermosbeker, maar ook een leuke, want deze thermosbeker wordt bedrukt met naam en leuke print.

Thermosbeker met naam

De thermosbeker met naam is gemakkelijk te gebruiken. Door het schuifje dat op de dop gevestigd is kun je drinken. Je kunt de drinkopening ook weer sluiten en daardoor zal je niet zo snel morsen. De thermosbeker zelf is wit met zwarte details en heeft een inhoud van 450 ml. Daarnaast kan deze worden bedrukt met naam en print naar keuze. Super leuk om een thermosbeker met naam cadeau te geven aan iemand die niet zonder koffie of thee kan. Laat deze thermosbeker verpakken in een leuke cadeaudoos die ook kan worden bedrukt met naam!

Producteigenschappen

  • Inhoud: 450 ml
  • Materiaal: kunstof
  • Houd je drankje langer warm
Nadine Numeijer
29-11-2022
"Goede kwaliteit van de producten,ik maak iedere keer mensen blij met mijn creaties"
starstarstarstarstar
Vigdist
29-11-2022
"Heb 2x zwemtasjes besteld voor mijn tweelingjongens. Met naam en beeld. Heel mooi geworden en zullen vast wel veel plezier van hebben. Duidelijk hoe het ontwerpen gaat en snelle levering. Ben er blij mee."
starstarstarstarstar
Nel
29-11-2022
"Zeer tevreden"
starstarstarstarstar