Naamketting met hoogwaardige gravure

Op zoek naar een unieke ketting met naamgravure? Deze maken we bij Simply colors met vakmanschap en oog voor precisie. De hoogwaardige gravure houdt in dat iedere letter met de grootste nauwkeurigheid op de hanger wordt aangebracht. Het resultaat is een duurzaam en stijlvol sieraad dat niet alleen een persoonlijke touch toevoegt, maar ook langdurige herinneringen koestert.

Personaliseer je naamketting

Deze naamketting heeft een strakke uitstraling en is met een persoonlijke touch je nieuwe favoriete sieraad om te dragen! De hanger van de ketting is eenvoudig te personaliseren met je favoriete locatie, persoon of datum of kies uit een van de leuke prints. Kies voor de coordinaten van die ene speciale plek, of laat de geboortedatum van een speciale persoon in je leven graveren. De ketting sluit bij de hanger, een leuk detail! Deze mooie naamketting is natuurlijk ook een prachtig cadeau om te geven en om te krijgen.

Voor iedere gelegenheid is er wel een mooi design dankzij de vele opties om te personaliseren. Elk sieraad wordt met de hand gemaakt, zo kan je zeker zijn van de kwaliteit en precisie van het ontwerp. Dit persoonlijke tintje maakt jouw gegraveerde sieraad nog specialer! De naamketting is ook beschikbaar in de kleuren zilver, goud en rosé goud. Mocht je niet helemaal zeker zijn van de vorm van deze hanger, neem dan vooral ook een kijkje bij de rest van de graveerbare sieraden in de shop!

Het geven van een naamketting

Een naamketting is meer dan alleen een accessoire; het is een betekenisvol cadeau waar je iemand echt mee kan verrassen. Het geven van een naamketting is een unieke manier om liefde en vriendschap naar een dierbare te uiten. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, of speciale gelegenheid is, een gegraveerde naamketting laat zien dat je de moeite hebt genomen om iets persoonlijks te geven. Met onze eenvoudige bestelprocessen en snelle levering wordt het geven van een naamketting bij Simply colors eenvoudig gemaakt voor jou.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel
  • Lengte ketting: 45 cm
  • Hanger: lengte 25 mm, breedte 5 mm