Ketting gebroken hart graveren

Ketting met gebroken hart

Deze ketting met gebroken hart is een leuk cadeautje om te geven voor Valentijnsdag. Het is een set van twee kettingen, waarvan de ene helft voor jezelf is en de andere helft voor iemand die je heel erg lief vindt. De ketting is te graveren met initialen en daarom het perfecte cadeautje! Ontwerp de ketting met de initialen van jou en je liefde of gebruik het kettinkje als vriendschapsketting voor je beste vriendin. Ook voor Moederdag is de ketting met gebroken hart een bijpassend en lief cadeautje.

Sieraden met naam graveren

De ketting met gebroken hart is in de kleur zilver en van stainless steel, dus verkleurd niet. Draag je liever sieraden in het goud? Ontwerp dan de ketting met gebroken hart - goud of neem een kijkje op onze sieraden met naam pagina, waar je nog veel meer leuke kettingen en bijpassende armbandjes kunt ontwerpen met mooie printjes of initialen.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel (verkleurt niet)
  • Lengte ketting: 45 cm en is verlengbaar met 5 cm
Silvia
31-3-2023
"Schortje was heel mooi foto was van goede kwaliteit en duidelijk. Snel geleverd."
starstarstarstarstar
Willemijn Bink
29-3-2023
"Helaas gingen de tassen van mijn dochter stuk. Zo hele fijne medewerkers die bij Simply Colors werken. Ik kreeg 2 nieuwe toegestuurd. Lieve mensen van Simply Colors, jullie zijn stuk voor stuk toppers en zo klantvriendelijk, aardig en meedenkend! Jullie verdienen niet een 10 maar een 12!!!!"
starstarstarstarstar
Esther Kerkhoven-Geluk
28-3-2023
"Fantastisch dat de klantenservice mij benaderde over mijn bestelling, omdat ik iets over het hoofd had gezien wat kleur betreft en zodoende kreeg ik toch twee mooie exemplaren toegezonden. Hartelijk dank!"
starstarstarstarstar