Ketting met gebroken hart als vriendschapsketting

De gegraveerde gebroken hart ketting van Simply colors is een betekenisvol sieraad dat een diepe relatie tussen vrienden of geliefden vastlegt. Het zijn tijdloze kettingen om liefde te uiten naar elkaar. Of het nu als romantisch gebaar dient of als teken van vriendschap, deze ketting spreekt op persoonlijk niveau.

Ketting met gebroken hart

Deze ketting met gebroken hart is leuk om als cadeautje te geven voor Valentijnsdag. Het is een set van twee kettingen, waarvan de ene helft voor jezelf is en de andere helft voor iemand die je heel erg lief vindt. De ketting is te graveren met initialen en daarom het perfecte cadeautje! Ontwerp de ketting met de initialen van jou en je liefde of gebruik het kettinkje als vriendschapsketting voor je beste vriendin. Ook voor Moederdag is de ketting met gebroken hart een lief cadeautje.

Een symbolische uiting van vriendschap

Gebruik je de ketting om jouw vriendschap met je beste vriendin vast te leggen, dan is de gebroken hart ketting meer dan alleen een sieraad. De gebroken hart ketting staat voor vriendschap die ook lastige tijden heeft doorstaan. Met de mogelijkheid om de twee helften van het hart te graveren met jouw intiaal en dat van jouw beste vriendin, wordt deze ketting een unieke uiting van jullie speciale band. Het delen van deze gebroken hart ketting met een vriend of vriendin versterkt de betekenis van de vriendschap en creëert een blijvende herinnering aan de warmte en steun die vriendschap te bieden heeft.

Een vriendschapsketting geven als cadeau

Het schenken van een gebroken hart ketting symboliseert romantische liefde of een hechte vriendschap. Door de twee helften te graveren met beide initialen van jou en jouw vriend of vriendin, is deze vriendschapsketting super leuk om te geven als cadeau. De ontvanger zal het gebaar van het krijgen van de vriendschapsketting zeker waarderen en het dient daarnaast als een tastbare herinnering aan de speciale band die jullie hebben. Het geven van deze ketting als cadeau is daarmee een super doordachte keuze.

Sieraden met naam graveren

De ketting met gebroken hart is beschikbaar in 2 kleuren. De kleur zilver en van stainless steel, dus verkleurd niet. Draag je liever sieraden in het goud? Ontwerp dan de ketting met gebroken hart in de kleur goud of neem een kijkje bij onze andere sieraden met naam, waar je nog veel meer leuke kettingen en bijpassende armbandjes kunt ontwerpen met mooie printjes of initialen.

Producteigenschappen

  • Materiaal: stainless steel (verkleurt niet)
  • Beschikbare kleuren: zilver en goud
  • Lengte ketting: 45 cm, verlengbaar met 5 cm