Heren t-shirt bedrukken

Het bedrukken van een heren t-shirt is een leuke en creatieve manier om een persoonlijk tintje aan kleding te geven. Of het nu gaat om een naam, tekst, foto of logo, de mogelijkheden zijn groot. Het bedrukken van t-shirts is ook een uitstekend idee voor teamuitjes, bedrijven, verenigingen en clubs. Je kan een grappige spreuk, een inspirerende quote, of zelfs een foto van je huisdier op je t-shirt laten drukken.

T-shirt met naam

Ben jij op zoek naar een persoonlijk cadeautje of gewoon naar iets speciaals om aan te trekken? Dan kan je bij ons een gepersonaliseerde t-shirt bestellen! Bedruk deze leuke t-shirts met je naam, een logo of een grappige quote. Bovendien heeft onze grafische afdeling ervoor gezorgd dat de t-shirts kunnen worden bedrukt met de leukste en tofste designs. De t-shirts hebben een mooie en moderne pasvorm en zijn gemaakt van het allerzachtste katoen. Het proces van het bedrukken van een t-shirt is eenvoudig. Je selecteert gewoon het gewenste t-shirt, kiest je ontwerp, en voegt eventueel tekst, foto of print toe. Daarna wordt je ontwerp zorgvuldig op het t-shirt gedrukt.

Shirt voor alle gelegenheden

Dit gepersonaliseerde t-shirt is het leukste cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag, maar ook leuk wanneer je vader 50 jaar wordt. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om je vader te verrassen met dit persoonlijke shirt. Ook is het super gaaf om de t-shirts per stuk te personaliseren voor bijvoorbeeld een vriendenweekend of een vrijgezellenfeest. Zo kan iedereen rondlopen in zijn eigen unieke t-shirt. Voor jezelf zo'n t-shirt ontwerpen is natuurlijk ook hartstikke vet! T-shirts personaliseren een moeilijk karwei? Nee totaal niet! Je hoeft alleen maar een leuke foto, je naam of een grappige tekst toe te voegen, kiest een van onze leuke designs uit en klaar is kees! Wij bedrukken jou ontwerp haarscherp met de mooiste kleuren op jouw shirt. Ga gauw aan de slag in onze design tool hierboven en zorg voor iets unieks!

T-shirt met eigen logo bedrukken? Neem voor grotere aantallen contact met ons op!

Producteigenschappen

  • 50% Polyester, 25% Viscose, 25% Katoen
  • verkrijgbaar in maat S t/m XXL