Mamatoyz loopfiets met naam

Deze loopfiets van Mamatoyz geeft je kindje een speciale speelervaring. De loopfiets is gemaakt van hout en heeft kunststof wielen. Een kind maakt door een loopfiets al op jonge leeftijd zijn eerste fietservaring. Wij personaliseren de loopfiets door de naam van je kindje te bedrukken op de zijkant van de loopfiets

Loopfiets met naam

Een loopfiets biedt kinderen de kans om het evenwichtsorgaan te leren kennen te ontwikkelen. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen alvast leren hoe zij om moeten gaan met het gebruik ban een fiets, zodat ze later makkelijker op een gewone fiets stappen. De loopfiets van Mamatoyz is niet zomaar een loopfiets, deze ziet er ontzettend stoer uit door de robuuste wielen en wat het bij ons extra leuk maakt, is dat je de loopfiets met naam kunt laten bedrukken! Kies zelf een lettertype uit en de loopfiets voor jouw kleintje is helemaal af. Doordat er een persoonlijke opdruk op staat, weet je ook zeker dat deze loopfiets van jouw kleintje is.

Loopfiets van Mamatoyz als cadeau

Is jouw kind of kleinkind binnenkort jarig en wordt hij of zij 2 jaar? Dan is de loopfiets van Mamatoyz perfect om als cadeau te geven. Zet de loopfiets op jouw online verlanglijstje zodat iedereen weet dat jij deze graag voor jouw kleintje zou willen. Je maakt het cadeau af door er een naam op te zetten voor een nóg persoonlijker verjaardagscadeau. Liever een iets minder robuuste loopfiets? Bekijk dan ook eens de loopscooter van Little Dutch.

Houten speelgoed van Mamatoyz

Het houten speelgoed van Mamatoyz is gemaakt van hout van hoogwaardige kwaliteit. De producten worden ontwikkeld in samenspraak met artsen en speciale ontwerpteams, zodat je als consument zeker weet dat het speelgoed voldoet aan de Europese normen én jouw kind er veel speelplezier aan beleeft. Mamatoyz maakt geen gebruik van voor kinderen schadelijke chemicaliën, waardoor ze volledig veilig zijn voor kinderen om mee te spelen. De uitstraling ziet er ook super goed uit, waardoor het Mamatoyz speelgoed super leuk is om als cadeau te geven.

Producteigenschappen:

  • Materiaal: hout
  • Afmetingen: 77 x 54 x 33 cm
  • Gewicht: 4 kg
  • Geschikt voor binnen/buiten
  • Vanaf 2 jaar