BBQ want met naam

  • Zwarte BBQ want speciaal bedrukt voor Vaderdag
  • Extra dik en lang en speciaal bedoeld voor de rechterhand
  • Super persoonlijk Vaderdag cadeautje 
  • Altijd een origineel item! 

Bedruk een handige BBQ want met Vaderdag logo. De wanten zijn er in het zwart, maar voor de opdruk kan je veel kleuren kiezen. Populaire logo's zijn de Grillmaster logo's, maar een logo met Superpapa erop is ook heel stoer!


De ovenwant is extra dik en lang, dus ontzettend handig voor gebruik. Bedoelt voor de rechter hand om lekker mee te BBQ'en.


Natuurlijk is de bbqwant niet alleen te gebruiken voor de barbecue. Ook kan de barbecuewant gebruikt worden voor de oven, hete pannen of voor de magenetron. Kortom, bij alles wat warm is kan deze populaire ovenwant gebruikt worden.


Vergeet onze andere Vaderdag producten niet! Het is namelijk super leuk om de producten bij elkaar te matchen. Zoals bijvoorbeeld de gave BBQ set in houten box, ook te bedrukken met toffe Vaderdag logo's.


Of een kookschort met logo, beschikbaar in een hoop kleuren. Ook te bestellen voor kinderen. Leuk als papa en de kleine een matchend schort dragen.


Super populair product is de rolmaat. Te bedrukken in het zwart, blauw, rood, geel en grijs met super leuke logo's erop.


Vergeet Opa niet! De Vaderdag logo's zijn ook allemaal met Opa te bedrukken!


Super leuke en hippe Vaderdag cadeautjes! Bestel de BBQ want nu en match deze bij toffe andere producten!


Bekijk ook: 

Dopper 

Borrelplank