AirPods Pro case personaliseren

Met dit handige AirPods Pro hoesje bescherm je de oplaadcase van jouw AirPods tegen krassen en valschade. Door de bedrukking van je initialen raak je deze ook nog eens niet snel kwijt! En aangezien alle AirPods er hetzelfde uitzien raak je hiermee ook niet gauw in de war met die van je collega of je vriend of vriendin.

AirPods Pro hoesje graveren met initialen

Dit leuke AirPods Pro hoesje is verkrijgbaar in 4 hippe kleuren en kan je laten graveren met je initialen. Door onze hoogwaardige lasergraveer techniek ontstaat er een heel mooi en natuurlijk resultaat. Je kan kiezen voor verschillende lettertypes in de stijl die bij jou past. Een leuke oplossing voor de toch iets wat saaie case.

AirPods case hoesje kopen

Je kan dit hoesje ook tijdens het opladen gewoon om de AirPods case laten zitten. Door het kleine gaatje in het hoesje zie je het lampje branden tijdens het opladen. Aan de achterzijde van het hoesje zit een klein lusje waar je eventueel zelf een haakje aan kan hangen om deze aan je riem of sleutelbos te bevestigen.

Nog op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of een mooi cadeautje voor onder de kerstboom? Dan is dit zeker een geslaagd cadeautje!

Producteigenschappen

  • Materiaal: PU leather
  • Geschikt voor de Airpods Pro
  • Hoogwaardige laser graveer techniek
  • Verkrijgbaar in 4 kleuren
  • Alleen initialen mogelijk
  • Perfecte pasvorm
Maaike
30-11-2022
"Mooie producten, goede kwaliteit."
starstarstarstarstar
Mies
30-11-2022
"Prima geholpen bij speciale wens!!!"
starstarstarstarstar
Elly
30-11-2022
"De bestelling ziet er netjes en verzorgd uit! Was ook vlug binnen."
starstarstarstarstar